BASF Nemasys NL
Chrysanten aaltjes
BASF Nemasys NL

Welkom bij BASF Nemasys NL

Met Nemasys biedt BASF telers en beheerders van openbaar groen een breed assortiment natuurlijke insectenbestrijders. De Nemasys aaltjes zijn nuttige nematoden die uitstekend ingezet kunnen worden in de strijd tegen schadelijke insecten en slakken. Denk bijvoorbeeld aan plagen als trips, taxuskever, sciara en oevervliegen.

Nemasys® aaltjes

Nemasys® aaltjes

Telers zien steeds meer het belang in van aaltjes (nuttige nematoden) voor geïntegreerde ziekte- en plaagbestrijding. Geïntegreerde gewasbescherming wil zeggen: chemische, biologische en mechanische gewasbeschermingsmethoden worden gecombineerd op een wijze die past binnen een duurzame land- en tuinbouw. Dit omdat de aaltjes gemakkelijk kunnen worden toegepast, een langere werkingsduur hebben en doelmatig kunnen worden ingezet tegen plagen die het gewas aantasten. Beheerders van openbaar groen staan voor nieuwe uitdagingen door het wegvallen van chemische middelen.

Geintegreerde gewasbescherming

Geintegreerde gewasbescherming

Met zes verschillende soorten nuttige nematoden biedt BASF wereldwijd een uniek assortiment van producten aan, zoals Nemasys® en Nemaslug®. Elk aaltje heeft zijn eigen werking en is bedoeld voor klanten in de groente- en sierteelt, openbaar groen en sport- en golfterreinen.

De insectenparasitaire aaltjes van Nemasys zijn ongevaarlijk voor de mens, het gewas en het milieu. Er is geen resistentieopbouw. Aaltjes passen daardoor uitstekend in een geïntegreerde gewasbescherming; de combinatie van gangbare- met biologische gewasbescherming.

Particuliere verkoop

Particuliere verkoop

Bent u particulier? Dan kunt u voor het kopen van aaltjes terecht bij ECOstyle. Zij hebben kleinverpakkingen, geen verzendkosten, pakket past door de brievenbus en u heeft de aaltjes binnen twee tot drie werkdagen in huis.

Weer

Top